berbeza

kulit same itam..haty same pink..
tapi rambut ade yang perang..
so..
be careful..

entry yg sangat  pendek tapi sangat bermakne.

Advertisements

sedeyh lagikk

kure2 saye lari lagikk…
jadi ape yg saye bad..
td ujan..
risau sgt meyh kang tetakut lau dye jatuh dari tgkap kew ape en..
aoI..
merisaukan betol..
cm sedeyh jew..
da la kure2 tuh mr.M yg belikan
lau dye tawu msty dye agak  mara skit..
sekor da maty..
seko g ilang pulak..
tp tadi, kua makan jup..then balik jew ase cm ade bnde jatuh..

ALHAMDULILLAH..
terdapat seekor kuru2 yang jatuh dari langsir kat6 meja anne..
padahal da carik da kat situ tadik..

tp da beli yang baru..
comell lagik..
next entry saye letak yew pic kura2 baru kat sini yew.

chill yaa..
till then..

terima?

masih tak bolehh terima kamu lagi..

maaf
xsume bnde bole dpakse

benci

awk baik tapi awk tak baik.
mane satu awak nak.

heh?

gud n bad its just tha same kan..
they comes n go..
joins n out..
 i hate them..

coz neva appreciate wut the have n never being think about others..\
think twice b4 do something kayy..

tak sume yg kite bua tuh baik jew..\yg buruk tuh tak sume baik.

serapat mane pon kalau asyik kutuk2 balakang takk payah nak berkawan lahh k..
idop jew sowg2..

SILENT

utk ape saje..
saye nak diam..
haty mmg sangat kecewa dan sukar menerima..
tp..ceewahh..jiwang siot..

cume..
malas nak amik tawu..
sume ugutan2 tuh,,..
aku da buad..
tade lagikk mase  na pke sal sume tuh lagikk..
nak sibukkan diri..
nak berhenti bergosip..
cume nak pegang pade sikap sendiri..
bukan turutan org lain..
oke..
harap paham..
saye bukan seperti anda fikirkan..
st

salahku itu salahmu

tajuk nak yeye jew kan..
act aku cume nak meluahkan ape yg tersirat tanpa surat dari aty yg tulus muls skunk nie tgh tade fulus
tu jew..
kenape perlu salahkan orang lain kalau diri sendiri pon tak tawu ape2..
tepuk dada tanya diri..
ape salah orang lain hingga kau na kaitkan dgn bnde2 yg dowg takk terlibat lansung..
kau cemburu ke ktowg sume rapat sampai g mane2 sume same2..
sebab sume pic nye kau tade en..
ape masalah kau ye..
aku tak marah..
aku cume nak tawu..
kau dan ktowg dpan2 baik..
tapi terkantoi mngupat ka belakang..
ops.!
kantoi pulakk..
ku tanak r publish kat cni kau sape..
tp ingat kay..

what goes around comes around..
even u goes up u will come down..

cerita dye macam nie

pada suatu hari..
kura-kura saya buad plan nak larikan diri..
mcm ni..

cubaan melarikan diri dari A003

contest.contest

ookeyy..
dikala bosan begini..
jadi apakah yg saya akan jalankan..
hal ini..
kontest nie pon cm best lahh kan..

jeng2 jeng..

contest gambar paling comel

syarat dye adalah seperti berikut:

saye sudahh letakk banner taw..
kemudian,

gambar paling comel..
maknenye gamba je kan..orangnye mst termasuk sklik en..
jika tidakk..takkan lah gambar itu bisa cumell syeh..
cumell takk saye
jadi..
saye dah pon follow cik niza..
oleh sebab itu,
saye nak tag
dan
penyelesaiannya kini..

tarikh totop 19 feb 2011

crazy of yuyuyuyuyuyu

i love you..
i want you..
i alwayse do..

cantekk kan dye
hohoho

terserlah

Add caption

i want this in my other room..!