hometown!..

assalamualaikum dan selamat petang
pada petang yang berbahagia ini, saya ingin menyampaikan sebutir pendahuluan syarahan yang telah lama saya tinggalkan..sekian saja pendahuluannya.
nak bagitau sebenarnye semalam g main bowling.. untuk kali keduanya seumur hidup nie, main bowling kat ampang bowl, langkawi..harga dye memang agak mendatangkan kekesalan plus separuh best la jugak..went there dengan my ex schoolmates and adek mber mase skola kcik2 dolu dolu tuu…hahaa..
tengok lane sebelah…ada orang tak??? kosong seyh..tapi agak mahal jugakk la..1 game almost myr5..

kekosongan ketara disitu..lane kanan dan kiri yang tak dgunakan

seee..at last ade jugakk manusia lain selain kami bertiga..

sebelah saje ade orang..orang langkawie nie, xrajin buang mase lepak main bowl rupanya

ade adekk kecik lane sebelah akhirnya

heee..sape tuuu

bola bola yang tidak bertaburan le kan..
itu sajaaaa…
sekian terima kaseeehh..
BABAI.!

Advertisements

setuju ke x???

saye penat dan mengantukk sangat even awl lagikk..

tp mase belogwalking terjupe  NI..

setuju dengan awak…

sila review

KBAI…
gudnites..
zzzzzzZZzzzZZZzZzz

blogger-support-blogger-wajib.!

nak join? kelik banner di atas

Umur bukan jarak

sebenarnye bile da 20 an ni, da tua ke? ade orang tu cakap da boleh kawin dah..memang ramai kawan aku pon dah kawen..tapi ade orang cakap jugakk aku nie kecik lagik..macam budak skolah lagi..

mase g pasar malam smalam ade pok cik jual klip rambut tu tanye ” cuti skolah ka dik..sampai bila”..haha..aku dengan kakak aku pon da macam terharu gila” kami nie awet muda ka pak cik( dlm bahasa langkawi)..hee

bukan ape..actuallly aku ase da sangat berumur da..macam belum puas ag nikmati hidop nie tiba-tiba dah 2o an kan..adoi..muke still ag comel gtu( sila muntah kat toilet sendirik ya) tapi kan kalau difikirkan lagi, memang da agak berusia la jugakk..sebabnye, aku dah ade anak buah..lepas nie, atek auni rara panggil aku auntie ya..auntie??? wow..heee..never dalam hidup aku membenarkan orang panggil aku auntie lagi..

moral kat sini sebenarnya nak bagitau yang join la FACEBLOG..saye da join..boleh kte tambah kawan kan..tua or muda bole la kenal2..rite

sekian!

BYE!!

Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple

heeee…seperti hal yang di atas,
Saya nak Jadi Bloglist Terbaru Cik Purple
maka dengan ini,

yeay2..
saye nak tag

BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU!!!!

salam semua orang orang..heee..den nak bagitau ni..BEN ASHAARI AJAK SERBU BLOG BARU

abg ben cakap, kalau nak tawu lebeh lanjut, kelik kat SINI… saye layakk kan.. follower saye takk sampai 1000 pon..100 ponn takk sampai..heee
BYE!
sekian, terima kasehh


tak faham

ape motif some blogger nie nak buad fake profile famous blogger then follow belog dye..??

sape2 bolehh jawab??

100 beloglst untuk dlawati..

saye nak join..lawatkla belog saye..
heee…

nak jpoin jugakk???
kelik SINI auu..

my-bff-contest

heee..saye dapat tawu pasal kontest nie, dari blogger poojaan saye.. aba bengg…. dia kua kan entry pasai kontest bff tuu laa..so, i nak lo try nasib join mende alah nie..

cara dye macam ni…

klik ontok tumbesaran

heeehhehee..

kalau nama petandingan tuu msty la ade hadiahnye kan. jadi hadiahnya macam nie pulak yee..memang best hadiah dye nie..tapi tengok dan pilih la nak yang mane kan..pleese vote for me nanti yee

HADIAH DYE

BEST kan kalau bolehhh dapat. jadi, maknanye kena la berusaha nak dapatkan ramai orang untuk like ye..
kalau nak tawu lagi lagi dan lagi, kelik kat SINIIII!
saye rase nak pertaruhkan gambar ni…
nie mase lepas last paper before cuti sem4..
sekian, terima kasih..

jom timbang belog

salam semua..salamat malam..jom timbang berat belog kite..berat saye 30++..berat korang..heee..bukan mntak berat badan,.saye jalan- jalan tadi. lepas tuu..baru jumpe link untuk timbang belog kan..susah betol kalau agak buta it nie..ta pandai sangat saye pasal nak tambah2 follower kee..nak promote belog ke..siyes ta pandai sangat cmnee..jadi, jalan jalan cari makanla, jumpe la bende alah nie..kelik kat sini kalau korang pon nak timbang jugakk yee.

 jangan malu, jangan segan tauu..tak kene bayar ponn.. tak kene top up kan handset saye pon kk.klau rela hati nak belanje saye makan at ice room pon bisa jugakk…cube try test yea..JADI, belog saye seberat ini..hal ini adalah kerana kalau ade sape-sape yang pakai berudband tuu..mestilahh lambat sikit kan..jadi, ni lahh..

kire releven la kan..takk berat sangat la kan2..heee..