pullman lake, putrajaya

okeyy..salam semua..actually, on the last paper arituu..before balik langkawi 2 days yang lepas tuu..tak tawu nak cakap macam mane..paper kali nie rase macam sangat hancur..itulaa..lain kali, jangn stay up lame2..then ta mik supplement bile nak g amik test tu..da ngan tuk macam macam bole jadik..

ok. titik untuk hal tu kan..masalahnye, nak cte skunk neyy, pasal tasik pullman yang ade pantai n selalu ramai student and lain2 g buad photoshot…
jadi, hasil yang saye dapat mase pegi tuu..
nie la..silalah jamu mata anda yeee..

tak tawu la nie rumah ape tapi mmg canteekkkk

nie maknenye, pasir kat sini takk melekit sangat2

 saye suke kat sini..da banyak kali datang even tade pape event pon..da banyak kali pon tak jemu2 jugakk…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: