game antara blogger

nak jOIn?? klik SINI

nak kawal marah ke?

salam semua..salamat tengahari.. masak belum lagik. makan pon belum lah kan.cume sekarang nie kite tengah marah.nampak tak ni..mata yang penting ni.. jeling sikit pakai ekor mata. jeling lagi nanti kang ade penumpuk singgah kat mane. tapi muka jangan la kan. marah sangat sekarang nie. marah ni.tapi marah pasal ape ye tadi. dah lupe la. tak pe lah. janji mggu depan dah nak kena balik bangi yang dekat kolompo tu.kalau dok kat sane je mesti hari hari keje nak marah je kan.

 bila kat langkawi ni kurang la sikit. ada kakak yang selalu kena buli dan ada ayah dengan mak.. n ahli baru, auni zarra. tapi skunk nie auni dah balik umah dye pon kat nun seberang sana. dengar dengar cite auni zarra tak mau makan.. jenuh nak kena pujuk. sebabnya tak dengar suara auntie sasafyna dye main2 main dengan dya. jadi, merajuk la kata mama dye tu kan.

jadik..cuma nak kongsikan kat sini, kalau kite tengah marah kan,

  • Tarik nafas dalam-dalam. Kira sampai 10 lepaskan.
  • Baca اعوذ بالله من الشيطان الرجيم banyak-banyak
  • Pandang ke lantai atau tempat yang jauh penjuru ke atau siling
  • Bersiul-siul dalam hati bagi rasa ceria

kalau rase marah jugak la kan. online twitter or fb, tumbuk laptop sendirik.. tapi jangan menyesal pulak hari esok  lusa dan tulat.

ouh..dah ingat bali.. saye rase marah sebabnye geram! tak boleh nak follow belog  orang lain. kat mane nak carik tawu solution dye lah.nak solution..😦

motif???





okeylaa..BaBaiiiii..!

ade tak sape2 tawu cmne nak solve?

bila hal nie terjadi..

😦

Nora Elena punya hal

salam semua..abg ben ni cm tawu je kan ramai fans cte nora elena nie kan..yg join ni mostly mesty peminat cte ni kan…

well..

kte pon minat jugakk..

kelik header kat atas tu…

tapi kan, rase nye la Yvonne kidnap baby seth dgn nora then ugut..kalau nak anak balik, kena kawin. lepas tu, si Yvone accident tapi tak mati cuma koma tapi anak selamat .lepas tu sebab yvone tu koma, org yg dya upah tu balas dendam..coz upah x dpt lg balance.dye pon ekkkk..last2 kne la happy kan. ala..last2 nanti mesty nora dengan seth jugak..amir dengan mber nora tu kan..




boleh jadik pengarah cter katun x???


heee..


KbabaI

header baru dr kei seichi

ookay..salam semua..hai jugakk..

sebenarnya da lebih seminggu tak update pape kan. hal ini alahai disebabkan ke bz an sikit nak ngadap lappy lame2 dan just mampu tengok kejap2 je. tapi kan..memandangkan adek zara da balik rumah dya kat perlis nun disana, n im just back from there few days ago..semalam lahh..bukan days ago..heeeeee… jadi, hal ini lagik jugak menebabkan banyak bende yang pending..salah satunya dr en kei seichi ni..

header free dr header seichi ni dye buatkan free utk blogger..ade dibukak lagi..cek kat SINI kalau tak percaya..
kalau percaya, klik jugak..usha2 belog en kei seichi nie ye..bukan paksaan tapi silakan…


dulu header kite macam nie..tak pandai nak edit-edit nie kan..nak install photoshop pon amik mase 7 8 abad..kalau mase download pulak 5678900765432529902764565 saat pon tak cukup. wi fi kat umah nie bukannye slow angat tapi bile download pape jew, msty slalu kne pause dulu..heeeee…banyak sangat hal yang ade dan takde kne buad.. even si dia pon bosan kadang kadang nak tggu text dr me..

jadi..hasil sentuhan encik kei seichi…
kalau nak jugakk macam nie..
kelik link yang kat atas tuu ye..
time kasehh..
KBABAiiiii…!

BEN ASHAARI AJAK TUKAR SAMA SUKA LAGI !

WEEEE..
sekian hari telah menjamu selera di hampir petang hari,
ku klik BUDAK KECIK…klik pulakABG BENGGG

Lepas tuh kan, nak cte nie..
tengok sat kat bawah nie

KLIK header ni tauu..
selamat mencobaaa..
p/s: hari nie, ade cte nora elena..jgn lupe tengokk tauu

BLOGGER HIJAU, MAI SINGGAH SINI SAT NO

mari mari maii maii…

kalau nak pahala lebih, kalik sini tau

saya suka belog secret & berbelog sebab ade r&r (read and readers)

Kbabaiiii!

viral marketing adindaevans

heish..bikin lawak saja amir nie kan..
..
hal nie berkaitan dengan a girl umur 14 taun tu, yang ngaku takder dara sampai ke pgtahuan kementerian la ape sume tu kan

nie ha..

muke dorang serupe kan…
nie actually filem ehh..saye terbace mase usha2 kat  HARIAN METRO..
haish…
korang tengokla sendirik..
im sorry..kata amir maharaja lawak tuh..
Kbaibai!

DEMAM NORA ELENA???

heee..kalau pukul tujuh je, ape kte carik, mesty la seth tan kan..xkan la tak kenal lak..kalau tanye nak sape jadik hubby nanti mesty la org yang same dengan ciri2 yang ade kat seth kan..hee..(mood gatal).. tak de lah..cume nak cte nie…

kalau rase nak download, kelik SINI..

kalau nak bace novel cerita dye pulakk..kelik SINI.! ya..

SELAMAT MENONTON DAN MEMBACA…

penat plus bosan

entry terakhir untuk malam ni i guess la kan..mlm ni rase sangat badmood..tatawu nape..ke sebab semalam mimpi kene tinggal pegi vacation kolej then menangis tertonggeng sengsorang cm biase..tak der orang peduli plus kesah. rase nak buad hal sikit tapi ade ke hal..bf pon tade la..lau tak takde lah bosan sangat memalam nie kan. tak payah la nak dok diam..at least tangan nie keje taip asgment kat handfon jep kan. mr. M tu jenis kuat msg..ape ape sume kene bagi tau. risau la sangat kononnye..tapi tu dulu la..skunk da tak kesah lagik da memang tak peduli sangat kan.

sebab pertama

sokongan bantal bushuk tak de. yang ade cume bantal jep.apelah aku merepek nie kan.sebenarnye tak faham sangat lagik dengan dunia sekarang ni. hidup pon baru bape tahun kan. rase macam baru kelmarin terjerit jerit kat skolah rendah lagik..masok plkn dapat sowg yang sampai arini kte ingat tapi pernah ke dye ingat pasal kte lagik kan..

sebab kedua..

ape tajuknye tadi ehh..kte tengah cte pasal ape tadi ekh.ouh..sebab aku da tua? tak de la sangat kan. mase tuu jalan tak de mau cte lah..xkan mase tu kena bagitau yang skunk nie nak berganjak ke jam sebelas malam.kan. tak kan lah nak kene bagi tau semua benda..

sebab ketiga

result mesty dah  keluar dan rasenye peratusan pointer tak seperti dlu sangat tinggi dan berkemungkinan akan menyusahkan diri sendiri di masa depan kan. orang lain best jep menikmati itu ini tapi kte.. dari awal sem sampai cuti sem tetap jugak sama. tak de yang peduli, tak de yang kesah dan tak de yang suke..biarlah awak tu still hidup lagik even awak kurangkan perangai kurang disukai tu.. at least awak dapat sesuatu yang berharga disebalik kejatuhan ataupun cubaan yang awak tengah ngadap tu kan. takkan lah segalanya nak bergantung pada hal lain or orang lain kan. nanti da masok alam keje, ingat boleh pakai toyol ke.ingat boleh tiru proposal syarikat lain ke..plus ingan boleh goda bos then gaji naik ke..

moral of the story: cmne tak der mood pon, hidop mesti diteruskan.

Kbai!