penat plus bosan

entry terakhir untuk malam ni i guess la kan..mlm ni rase sangat badmood..tatawu nape..ke sebab semalam mimpi kene tinggal pegi vacation kolej then menangis tertonggeng sengsorang cm biase..tak der orang peduli plus kesah. rase nak buad hal sikit tapi ade ke hal..bf pon tade la..lau tak takde lah bosan sangat memalam nie kan. tak payah la nak dok diam..at least tangan nie keje taip asgment kat handfon jep kan. mr. M tu jenis kuat msg..ape ape sume kene bagi tau. risau la sangat kononnye..tapi tu dulu la..skunk da tak kesah lagik da memang tak peduli sangat kan.

sebab pertama

sokongan bantal bushuk tak de. yang ade cume bantal jep.apelah aku merepek nie kan.sebenarnye tak faham sangat lagik dengan dunia sekarang ni. hidup pon baru bape tahun kan. rase macam baru kelmarin terjerit jerit kat skolah rendah lagik..masok plkn dapat sowg yang sampai arini kte ingat tapi pernah ke dye ingat pasal kte lagik kan..

sebab kedua..

ape tajuknye tadi ehh..kte tengah cte pasal ape tadi ekh.ouh..sebab aku da tua? tak de la sangat kan. mase tuu jalan tak de mau cte lah..xkan mase tu kena bagitau yang skunk nie nak berganjak ke jam sebelas malam.kan. tak kan lah nak kene bagi tau semua benda..

sebab ketiga

result mesty dah  keluar dan rasenye peratusan pointer tak seperti dlu sangat tinggi dan berkemungkinan akan menyusahkan diri sendiri di masa depan kan. orang lain best jep menikmati itu ini tapi kte.. dari awal sem sampai cuti sem tetap jugak sama. tak de yang peduli, tak de yang kesah dan tak de yang suke..biarlah awak tu still hidup lagik even awak kurangkan perangai kurang disukai tu.. at least awak dapat sesuatu yang berharga disebalik kejatuhan ataupun cubaan yang awak tengah ngadap tu kan. takkan lah segalanya nak bergantung pada hal lain or orang lain kan. nanti da masok alam keje, ingat boleh pakai toyol ke.ingat boleh tiru proposal syarikat lain ke..plus ingan boleh goda bos then gaji naik ke..

moral of the story: cmne tak der mood pon, hidop mesti diteruskan.

Kbai!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: