header baru dr kei seichi

ookay..salam semua..hai jugakk..

sebenarnya da lebih seminggu tak update pape kan. hal ini alahai disebabkan ke bz an sikit nak ngadap lappy lame2 dan just mampu tengok kejap2 je. tapi kan..memandangkan adek zara da balik rumah dya kat perlis nun disana, n im just back from there few days ago..semalam lahh..bukan days ago..heeeeee… jadi, hal ini lagik jugak menebabkan banyak bende yang pending..salah satunya dr en kei seichi ni..

header free dr header seichi ni dye buatkan free utk blogger..ade dibukak lagi..cek kat SINI kalau tak percaya..
kalau percaya, klik jugak..usha2 belog en kei seichi nie ye..bukan paksaan tapi silakan…


dulu header kite macam nie..tak pandai nak edit-edit nie kan..nak install photoshop pon amik mase 7 8 abad..kalau mase download pulak 5678900765432529902764565 saat pon tak cukup. wi fi kat umah nie bukannye slow angat tapi bile download pape jew, msty slalu kne pause dulu..heeeee…banyak sangat hal yang ade dan takde kne buad.. even si dia pon bosan kadang kadang nak tggu text dr me..

jadi..hasil sentuhan encik kei seichi…
kalau nak jugakk macam nie..
kelik link yang kat atas tuu ye..
time kasehh..
KBABAiiiii…!
Advertisements

2 responses to “header baru dr kei seichi

  1. Cantik… bru nampak ade design yeah!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: