Nora Elena punya hal

salam semua..abg ben ni cm tawu je kan ramai fans cte nora elena nie kan..yg join ni mostly mesty peminat cte ni kan…

well..

kte pon minat jugakk..

kelik header kat atas tu…

tapi kan, rase nye la Yvonne kidnap baby seth dgn nora then ugut..kalau nak anak balik, kena kawin. lepas tu, si Yvone accident tapi tak mati cuma koma tapi anak selamat .lepas tu sebab yvone tu koma, org yg dya upah tu balas dendam..coz upah x dpt lg balance.dye pon ekkkk..last2 kne la happy kan. ala..last2 nanti mesty nora dengan seth jugak..amir dengan mber nora tu kan..




boleh jadik pengarah cter katun x???


heee..


KbabaI

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: