belog baruu…

salam..
heyy guys and ladies..actually nie bukan belog yang pertama csf buad belog..kalau korang perasan la kan, ade lagik belog name dye sasafyna kan.. tats mine tuuu..csf tepakse buad belog baru sebab kene gantikan balik sebabnye tak boleh follow lebehh darik 300 orang..peliknye..csf je ke yang jadik macam nie ehh.. korang yang lain ade takk yang jadik mcam nie..sedeyhh sangat tapi, entah la..tak tawu nak buad macam mane..da ramai orang yang csf tanye, nak kene tuka email la ape la sume nya da buad tapi tetap jugak tak dapat nak follow org lain lgik..sedeh senarnye..tapi, takpe lahh..semoga hidop baru dengan belog baru nie dapat la mengubat hati yang lara dan berduka nie..haha..jiwang sehh..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: