roses are forever

 salam semua..

diam dan senyum pon dah memadai..merepek je..  sebenarnye semalam mase org lain sibuk mencuci membersih kawasan masing, csf pon join jugak.tapi bersihkan mata dengan bungabunga yang banyak kat presint 2 putrajaya. seriously memang rase best dan berbaloi dapat pegi. jadi, berbekalkan camera hanphone, csf amik lahh beberape ketul gamba. kat atas tuu salah satu drpdnya lah kan..entry yang sangat pendek sebabnye, perut dah meronta ronta mntak makanan. sarapan tadi pon berbekalkan twisties jep. takder yang lain dah nak makan. sebabnye dah sengkek sangat plus nak g tengok malaysia vs singa lagik..hadoi. mane la nak cekau duet nie kn.takpe. idop secara bersederhana dah cukup. tak perlu membazir dengan hal yang tak penting. yang penting makan dulu..:)
notakaki: saya perlu berjimat untuk hujung bulan nanti.:(

Advertisements

One response to “roses are forever

  1. cikin pun pergi td..memang cantik tapi orang ramai gler sampai nak bergambo pun susah..btw..salam perkenala..nice 2 meet u..(kalau boleh tulisan tu besar sikit then yg warna hijau tu tukar warne len..sebab tak nampak nak baca..sowi..=D )

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: