sabah baaa trip

salam..selamat pagi. petang dan malam readers.new belog, new face but old writer..hehe..well..last week la kan. ive went to sabah baa..berbekalkan ringgit yang tadik berkepuk kepuk, ku gagahkan jugak pegi sebabnye tiket dah tempah few month yang lalu..before final sem 4 lagik..sekarang da sem 5, so pegi la.alangalang mara ponn da masok kan. tggu ape lagik lahh..so, csf upload la gamba yang puluhan ribu pulasan nie untuk korang tengok2 ushaisha sikit dan banyak..
yang nie mase kat pulau manukan. cantik kan view dye..csf da termimpi mmpi and rase nak pegi lagik jep. tapi tengok lah nanti macam ne and ape cerita kawankawan csf.

susunan yang tidak diikut ye.. nie pulak mase kat klia.are’ a takdek sebab dye yang capture gambo nieh..kesian kau bedayy boy

nie pon kat pulau manukan jugak. maseni adek kecik tuu adek pujan..yang pakai baju kuning tuu..diam dye bukan main lagik..da macam ulang bisu..angguk geleng je.. bilo dah serasi.. hilang angguk ke gelengg semua tuu

on the boat about 10 mins laa otw to pulau manukan yang canteekk tuu 

one more time, are’ a jugakk yang takder takpelah.biarlah dye yang jadik phtgrpher lagik.

here he is..muke nak scary jep..tapi seriously thi bedayy boy menakutkan lahh..huish..

da sampai kat kota kinabaluinternationale airporte.. termenung masing masing tunggu ayah pujan datang ambik.. maising masing muka dah ngantukla..macam macam hado..

ops.! i tertido di situ.. at this moment dah about pukul 1 lebeh rasenye..

pagi last tuu..berbarbequuuuue lah kome kan..sangat survival bile takde paper or pape untuk nyalakan api n egala bagai..last last payung jugak terpkse dkorbankn untuk jdik tmpat mmnggang.

 
yg nie pulakk mse kat 1b..1 borneo..buad ape kat situ? mainmain kat tgkat atas tuu..im just looking at them yang main archery, lumba kete dan macam lagik lah yang scf sendirik pon tak tawu 
the ladies maa..cantikk tak kami

semua orang tutup dolphin tuu..hadoi..i tak ready lagik laa

yang nie pulak. i have no idea lahh nak cakap maca mane..csf pon tak tawu ap motif cik afif nieh suruh csf amik gamba dye macam nie.. ready nak kene bahan la tuu.. tapi memang dye la yang paling banyak kene bahan di abad kptm nie kan.. sebabnye dye pelat r.. ala macam lisa surihani tuu…grrrr…sabo jelahh..

notakaki: aw awesome journey even poket pon dah pokai sehh..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: