three words for yuuu

i hate you
go away from me
i dont need yuu

entry petama afte raya

salam semua..betaun kan csf tak update belog ni..cm biase la kann..ketidak ke kesusah nak dpt wifi ni yg susahnye nk update pape kan..well..nak buad cmne..tp nnt ill update summting tntg event yg dah jadik kat kolej nie kann..

Nak taknak kene la jugak kan ngadap laptop..tp ni pon kte online pakai wifi kat lobi kolej nie ha..kalau tak de opera mini ni mmg tak la kan nk dpt online..sume bende dye nak block arn..haaha..even yahoo mail pon susah nak bukak..ade je yg dye nak block kan..haish.

Lupekan pasal td..sume tu utk kbaikan student kat sini jugak kan..

Gtg niehh..nk kne g clas pulakk…papaii..tq bace bebelan tak mndtgkan duet ni..hehee…
Salam