entry petama afte raya

salam semua..betaun kan csf tak update belog ni..cm biase la kann..ketidak ke kesusah nak dpt wifi ni yg susahnye nk update pape kan..well..nak buad cmne..tp nnt ill update summting tntg event yg dah jadik kat kolej nie kann..

Nak taknak kene la jugak kan ngadap laptop..tp ni pon kte online pakai wifi kat lobi kolej nie ha..kalau tak de opera mini ni mmg tak la kan nk dpt online..sume bende dye nak block arn..haaha..even yahoo mail pon susah nak bukak..ade je yg dye nak block kan..haish.

Lupekan pasal td..sume tu utk kbaikan student kat sini jugak kan..

Gtg niehh..nk kne g clas pulakk…papaii..tq bace bebelan tak mndtgkan duet ni..hehee…
Salam

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: