seminar keusahawanan 2011

salam semua.. sedeyh ke tak, memang tak disangkal..takpe..kuatkan semangat ea sayang. awak mampu. tanpa orang itu, awak boleh hidup walaupun awak je yang tawu ape awak rase..hihihi…fullstop!

tengok tittle la derr..seminar kan. so, i nak cite pasal seminar harini. pagi tadi tdo kul 4 gara- gara cik hasrol yang tado lambat dan menyebabkan i pon ter tak sengaja tdo lambat.. hihi..maaf cik haz nasa.. i didnt mean it.. n then, bile pegi pagi tadi, drive pon macam hape. terhangguk hangguk le kan. macam burung belatuk tengah carik cacing dalam pokok.. tapi bile dah dapat sedut NESCAFE MOCHA se tin, terus cm..perrrghh segar bebeh..haha..nak tengok takk ape i buad mase seminar tuuu..

lepass habess seminar, g jejalan kat taman botani sekejappp

tengah seminar lukis ni utk bday amir tapi segan nak bagi..

 sebabnye, lukisan takk comel dan cantik.. hanya lukisan mase terpikir sal dye jew ponnn


mereka bilang saya gila kamera. tapi saya suka amik gamboo leee.. ape buleee buad.. nak dslr tak dapek lagikk.. lambat leee lagik nak beli sendirikk
Add caption

mas etu kan, kite buad ni.. dan ini jugakk.. sekian terimaa kasihh sayang dari saya.. kalau ade kasih sayang tuu..sila lah terima..haha..

graduation night kptm bangi

ssalam semua sekali.. okayy..ni i guess enry yang tertinggal rasenye.. our graduation night le kan..
our team.. terima kaseh kawan kawan utk event nihh

ohh arepp.. mane ade ktowg msty ade dye kann..hihi

tengokk.. ade arep lagikkk

kali ni takde arep.. sebab dye bukan gadis dulang..


 last but not least, this is me.. tak tawu nak cakap ape dah.. mekap tebal kan.. hihi.. naseb baik ngaku..
ngantuk.. need to sleep.. nnt continue okay.. salam peeps

birthday girl

sayang semua teman teman..disebabkan agak bz, baru abiss dengan event graduation night le kan.. well, what can i say, GN utk sem ni i think the best le kan. mmg la  setiap bende ade cacat cela tapi flow time dye ade la kelainan dari other semester yang lain, on next entry i will story morry oakyy..just, smalam my birthday and hanya facebookers yang wish..seriously, i am waiting for him. bukannye ina ni demand nak kete sebijik as agift or cincin berlian 30 karat ke kan. cume..at least a wish is already enough.. he just damnly silent even i do call him but nothing is change.. everything is just’ kte kan dah putus. whats the point na celeb ke ape..takpe lahh.. on my birthday at least, wish me luck on final next week ke.. xpon just a long life ke kan.. takpe lah.. tak gune mengharap kat yang tak sudi..just, special thanks to cik amir izham yang tak suke i panggil name penuh dye ni coz sudi temankan i even teruk jgak dye mbahan kan. okayy..

okayy..its my birthday..and.. i am filled with tears without celebration, no cakes, no him, no one accompany, ade asgmnt tapi takde pape feedback..seriously nak cakap sakit hati tapi who am i to say everything.. susah nak cerita semua bende kat sape je..cume..sakit dalam hati ni sape yang tawu kan. kite boleh je nak tunjuk semua tapi takkan la takde nak simpan utk diri sendiri. about 3 years we have been together tapi nape u choose on my bday jugak..i wish i didnt remember anything.. seriously, im sad.. gudnites u.

HAPPY BIRTHDAY TO ME..:)

fullstopp

AKU BUKAN PEREMPUAN YANG TERHEGEH HEGEH KEJAR LELAKI…:)

no tittle

seriously..imy