birthday girl

sayang semua teman teman..disebabkan agak bz, baru abiss dengan event graduation night le kan.. well, what can i say, GN utk sem ni i think the best le kan. mmg la  setiap bende ade cacat cela tapi flow time dye ade la kelainan dari other semester yang lain, on next entry i will story morry oakyy..just, smalam my birthday and hanya facebookers yang wish..seriously, i am waiting for him. bukannye ina ni demand nak kete sebijik as agift or cincin berlian 30 karat ke kan. cume..at least a wish is already enough.. he just damnly silent even i do call him but nothing is change.. everything is just’ kte kan dah putus. whats the point na celeb ke ape..takpe lahh.. on my birthday at least, wish me luck on final next week ke.. xpon just a long life ke kan.. takpe lah.. tak gune mengharap kat yang tak sudi..just, special thanks to cik amir izham yang tak suke i panggil name penuh dye ni coz sudi temankan i even teruk jgak dye mbahan kan. okayy..

okayy..its my birthday..and.. i am filled with tears without celebration, no cakes, no him, no one accompany, ade asgmnt tapi takde pape feedback..seriously nak cakap sakit hati tapi who am i to say everything.. susah nak cerita semua bende kat sape je..cume..sakit dalam hati ni sape yang tawu kan. kite boleh je nak tunjuk semua tapi takkan la takde nak simpan utk diri sendiri. about 3 years we have been together tapi nape u choose on my bday jugak..i wish i didnt remember anything.. seriously, im sad.. gudnites u.

HAPPY BIRTHDAY TO ME..:)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: