kitak rindu sama kamek

salam

kita inik rindu dehh same kome sumua.. tapi kan, kitak ngak tau nak cte cmne…

dear team, i missyouall sooo much..:)

tu je..babai!

cuti semester

salam sayang semua yang tengah bace..weeee…semester break..sape tak suke kan. sume orang nak. 2  3 bulan menempek kat rumah dan menambah berat badan yang kering ni kan. jadi, inisiatif yang kte ambil is nak carik keja sebenarnya tapi, pergh.. kne jadik babysitter.. almaklumlah..cucu pertama my mum kan. asyek kne dok ngan tok jela auni zarra sowg ni kan. so, memangla dok dengan tok tapi, auntie dye pon turut menerima tempias nak kne bancuh susu segala bagai.. tapi takpe la kan.. cume, bangun tido, bak dengar senam si tommy. petang pon nak dengar… malam pon nak dengar jgak.. dah macam perkara wajib hari hari pulak kan.
jangan kacau org lain..lappy ini milik zara

 dah jadik macam hak milik telah ditukarkan secara rasmi pula lappy ni kan. keje dye hari2 nak tommy je kan..org lain update status sgala bagai keje la.. dptt itu ini laa.. den pulak kne jadik baby sitter.. ade org ckp, den kne belatih utk future nanti kan.. tapu hahah.. lambat lagik lahh nak kawen sgala bagai tu.. niway, den pulak tak penah ade adik btw. susah sikit dehh nak adapt.

muke titeww macam biskut x?

well, tengok caption tadi takk.. omeyy kan..mcam biskut 4 segi can..tapi takpe..i loike..nyomeeiii.. rase nak cubit cubitan je dye  hari2…gtg.. ade org nak buad rampasan lappy lagik…

salam..babai..!

:(

ade x sape2 bolehh ubah hakikat? sedehh sgt..

berani ke kite mengelak

salam sayang semua..kalau anda membaca…

kalau dah takdir kite pegi, takde ape yg boleh buad kite utk mengelak..tapi bersediakah kita untuk pergi???
mungkin tade pape tapi aku as jiran terase jugak..kadang2 terfikir bila turn kite, tapi sangat takot untuk turn kite tu… semalam got a bad dream lagik..harini dapat bad news..hati nih sakit sangat. stress sangt..tak tawu nak buad cmne..kenyataan tak noleh kite nak ubah kalau keputusan bukan kat tangan kite.. tak pe lah, anggap je ni semua cubaan untuk kite mematangkan diri.. be positif okayy ina..anggap ni semua suatu cubaan okayy.. satu cabaran hidup untuk menjadi lebih baik malah terbaik..
klik sini kalau nak bace news about my neighbours.. sedih jugak tgk family dye.. the same place they lost their own child..kalau aku, cmne la kan aku nak adapt..im glad they are strong and always be strong okayy neodgbours…:)

dalam diam

tak tawu ape motif..maybe sebab badmood kot.
waaaaaaa….da tanak dok bangi lagik..tanak dan tanak..asyik pokai je dok kl..makan mahal, shopping mahal, nak kua pon mahal..sume bende mahal..kopak lagik la aku lepas nihh.. nak peluk bantal, nangis sorang saorang..:(

faceboook

kita berkenalan dalam hanya laman muka buku 🙂

jiwang sikit..:(

Ku susuri malam ini
Yang tidak berbintang sunyi sepi
Juga rembulan dah menghilang
Dalam kelam ku sendiri
Ku mencari hembus bayu
Yang selalu berbisik madah rindu
Kini membisu dalam sayu
Tidak ku temu suaramu
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini diiringi
Kisah janji dimungkiri lagi
Kekasihku di jalanan yang berliku
Di saat ku perlukanmu
Tertutup jua segalanya terhadapmu
Di sini ku tersedu-sedu
Setelah cinta pergi
Ku mengusung duka ini
Diiringi
Kisah janji
Dimungkiri
Dimungkiri
Sia-sia ku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Sia-siaku
Mencintaimu
Setia padamu
Percayakanmu
Sebak dadaku
Retak hatiku
Luka jiwaku
Dihiris pilu
Beribu sesalanku

i wish i have time machine

tears are the word from the heart that cannot be spoken..:(