berani ke kite mengelak

salam sayang semua..kalau anda membaca…

kalau dah takdir kite pegi, takde ape yg boleh buad kite utk mengelak..tapi bersediakah kita untuk pergi???
mungkin tade pape tapi aku as jiran terase jugak..kadang2 terfikir bila turn kite, tapi sangat takot untuk turn kite tu… semalam got a bad dream lagik..harini dapat bad news..hati nih sakit sangat. stress sangt..tak tawu nak buad cmne..kenyataan tak noleh kite nak ubah kalau keputusan bukan kat tangan kite.. tak pe lah, anggap je ni semua cubaan untuk kite mematangkan diri.. be positif okayy ina..anggap ni semua suatu cubaan okayy.. satu cabaran hidup untuk menjadi lebih baik malah terbaik..
klik sini kalau nak bace news about my neighbours.. sedih jugak tgk family dye.. the same place they lost their own child..kalau aku, cmne la kan aku nak adapt..im glad they are strong and always be strong okayy neodgbours…:)
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: