terfikir lagi


you still should gives the  smile eventhough inside you”re dying
i wish i could ran away and do whatever i want and i really wish hat i could get what i want..
please do appreciate
kbai!

harga belog .

salam semua comel dan cantekkk..

skunk ni banyak sangat bende yang mengusutkan petala otak nih.. dari dalam ke lua sume same jew..
haih.. yuran pon tetiba pulak boleh naik mendadak. kalau 2 3 sen takpe.. nih haa.. beratus tak sampai riban pulak tu.. tapi kalau untuk full sem memang riban la kan.

muda-muda lagik dah banyak hutang kan. ni bukan setakat keliling pinggang. keliling kepala, hidung semua sekalik dahh.. dah siap ade cucu cicit. *merepek je kan.


pening nak baya yuran.. tapi kan, dengan harga belog ni boleh tak nak buad pakai baya yuran nanti??

yuran around 2500 kot. so, boleh la kan..
kepala miong sikit malam nih.. mood kurang baek sikit.. so, rajin nak merepek kejenye je.
kbai!

ape lagik nihh

salam semua..
peeace yawww…
 teman nak kabo nih.. knape gogol ni cmni skunk ehh.. mule2 follower hilangg..sekarang org yg i follow.. pulak dah ilang.. ganer cherita ni.. mana den nak carik all belog updates kalo gini..

haih.. lotih den kalau macam ni hari hari kann…
tadi penat buadkan kolam ikan utk baby fish tu, sekrg nak relaks la kejap.. jalan jalan blog sambing baring..
haihh.. takdela.. dimana ada ikan disitu ado air..

kbabai..!

zara first picnic.:)

yeyyy..
salam semua sekali
senarnye  den kat sini nak bagitau sikit.. anak buah den yg pertama tu dah boleh merasa pantai
bukan hape.. org baru lahir kan. semua bende dapat baru. sume org ckap comel..
i nih? comel jugak tapi xdek sape pon puji *sila ambil baldi dan muntah
senarnye patut harini den masok keje.. smalam semangat gilo den pigi carik kijo tu tapi dah dapat rase maleh tu menjelma pulak.  * mak cakap lantak ekau lah. t pokai apo nak buek....ops!. terjadi bahasa negori sat noh.. cek tak sengaja dongg…
ni ha. benda ni nak cita senarnya..
yeyyy.. adek dahh buleh pegang rumput..anda bagaimana?? ni lah muke fruit daughter i terlebih happy dapat lepak tepi pantai.. 
tapi.. kami still tak kasi dye g kat air laut.. ayah cakap takbolah..sape ponn tak boleh mandi laut lagik..
sebabnye,
ni haaa..tg ni..
natang ni namo dye obor obor.. tak twu la still idop ke tak..rasenye cik spongebob squarepants da tangkap dorg tapi terlompat jauh sampai ke dasar pulau langkawi wooo.. jauh tuuu  cik sponge. kuat awak pukul..
back to nyunyi.. heee.. muke exsaited 8juta kali dapat jejak rumput tadi.. ade jejak tanah tapi takde sape snap pulakk..haih..
weeee..introducinggggg.. mama atekk zarra…mama dgn sye mane comel momel lagik..msty la i kan..*ops.!
naaaa… ni sume yg terjoin pigi piknik bawah pokok depan laut tu.. lokasi dye dekat pantai kok a.k.a harbour park punye jiran which is lokasi feberet i n de geng makan laksa n rojak buah..
* budak baju pink tu nangis2 guling guling nak ikut..tapi mak dye taknak..anak punye pasal terpakse mengalah.. 🙂
haha..Kbabai!

wordless wednesday.:)

salam semua..:)

saya orang langkawi..awak pula?

sape punye nihhh

dah tanye sume itik tu sape punye telur tapi takde sape yang nak ngaku…so, i kutip jela..:)
kbai!

wish

salam semua…

i wish he still with me, wipe my tears and do cares about me than they did..

i missyousoomuchzar

kbai!

spm dah abiss kan

If you want to explore what’s in store for your future beyond secondary school,
discover what professionals from various industries have to say about their careers
– from accountants to chefs, doctors to designers. Be at Sunway Education Day,
17 & 18 December 2011 and the possibilities are endless!
Also be wowed by exciting showcases by our Hospitality,
Art & Design, Performing Arts students and explore our Sunway campus.
Counseling sessions have extended right up till 15 January 2012. Be there!
kbai

moody

I JUST WANT TO BE ALONE..