zara first picnic.:)

yeyyy..
salam semua sekali
senarnye  den kat sini nak bagitau sikit.. anak buah den yg pertama tu dah boleh merasa pantai
bukan hape.. org baru lahir kan. semua bende dapat baru. sume org ckap comel..
i nih? comel jugak tapi xdek sape pon puji *sila ambil baldi dan muntah
senarnye patut harini den masok keje.. smalam semangat gilo den pigi carik kijo tu tapi dah dapat rase maleh tu menjelma pulak.  * mak cakap lantak ekau lah. t pokai apo nak buek....ops!. terjadi bahasa negori sat noh.. cek tak sengaja dongg…
ni ha. benda ni nak cita senarnya..
yeyyy.. adek dahh buleh pegang rumput..anda bagaimana?? ni lah muke fruit daughter i terlebih happy dapat lepak tepi pantai.. 
tapi.. kami still tak kasi dye g kat air laut.. ayah cakap takbolah..sape ponn tak boleh mandi laut lagik..
sebabnye,
ni haaa..tg ni..
natang ni namo dye obor obor.. tak twu la still idop ke tak..rasenye cik spongebob squarepants da tangkap dorg tapi terlompat jauh sampai ke dasar pulau langkawi wooo.. jauh tuuu  cik sponge. kuat awak pukul..
back to nyunyi.. heee.. muke exsaited 8juta kali dapat jejak rumput tadi.. ade jejak tanah tapi takde sape snap pulakk..haih..
weeee..introducinggggg.. mama atekk zarra…mama dgn sye mane comel momel lagik..msty la i kan..*ops.!
naaaa… ni sume yg terjoin pigi piknik bawah pokok depan laut tu.. lokasi dye dekat pantai kok a.k.a harbour park punye jiran which is lokasi feberet i n de geng makan laksa n rojak buah..
* budak baju pink tu nangis2 guling guling nak ikut..tapi mak dye taknak..anak punye pasal terpakse mengalah.. 🙂
haha..Kbabai!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: