RODA

assalamualaikum dan selamat petang..

RODA. kalau cakap pasal roda ni, semua orang bole bagi definisi pasal roda kan. tapi, iolls bukan nak cerita pasal roda-roda kuala lumpur atau roda yang tercabut dan tertinggal kat highway kan. bagi iolls, semua ni masok akal dan cara nak adapt tu mestilah bijak dan guna akal bukan guna fizikal.

jaga diri jangan makan hati yang patah kan tumbuh yang hilang kan berganti

walau apepon yang jadi, SABAR itu penting dan harus ada dalam diri setiap manusia termasuk iolls. sebenarnya stress lagi sebulan nak final utk semester 4 ni.cepat gila kan. pejam celik pejam celik dah sambung degree then dah nak habis next year. kadang kadang terfikir jugak, what i have learn untuk semester ni. pressure tu sana sini. sini sana pon ada.

bak kata pepatah kat luar nampak comel jer senyum tapi dalam hati ni kalau boleh setiap saat nak menangis jer.

LA’ TAHZAN.

sekian. kbaiii. 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: