harga belog .

salam semua comel dan cantekkk..

skunk ni banyak sangat bende yang mengusutkan petala otak nih.. dari dalam ke lua sume same jew..
haih.. yuran pon tetiba pulak boleh naik mendadak. kalau 2 3 sen takpe.. nih haa.. beratus tak sampai riban pulak tu.. tapi kalau untuk full sem memang riban la kan.

muda-muda lagik dah banyak hutang kan. ni bukan setakat keliling pinggang. keliling kepala, hidung semua sekalik dahh.. dah siap ade cucu cicit. *merepek je kan.


pening nak baya yuran.. tapi kan, dengan harga belog ni boleh tak nak buad pakai baya yuran nanti??

yuran around 2500 kot. so, boleh la kan..
kepala miong sikit malam nih.. mood kurang baek sikit.. so, rajin nak merepek kejenye je.
kbai!

moody

I JUST WANT TO BE ALONE..

faceboook

kita berkenalan dalam hanya laman muka buku 🙂

birthday girl

sayang semua teman teman..disebabkan agak bz, baru abiss dengan event graduation night le kan.. well, what can i say, GN utk sem ni i think the best le kan. mmg la  setiap bende ade cacat cela tapi flow time dye ade la kelainan dari other semester yang lain, on next entry i will story morry oakyy..just, smalam my birthday and hanya facebookers yang wish..seriously, i am waiting for him. bukannye ina ni demand nak kete sebijik as agift or cincin berlian 30 karat ke kan. cume..at least a wish is already enough.. he just damnly silent even i do call him but nothing is change.. everything is just’ kte kan dah putus. whats the point na celeb ke ape..takpe lahh.. on my birthday at least, wish me luck on final next week ke.. xpon just a long life ke kan.. takpe lah.. tak gune mengharap kat yang tak sudi..just, special thanks to cik amir izham yang tak suke i panggil name penuh dye ni coz sudi temankan i even teruk jgak dye mbahan kan. okayy..

okayy..its my birthday..and.. i am filled with tears without celebration, no cakes, no him, no one accompany, ade asgmnt tapi takde pape feedback..seriously nak cakap sakit hati tapi who am i to say everything.. susah nak cerita semua bende kat sape je..cume..sakit dalam hati ni sape yang tawu kan. kite boleh je nak tunjuk semua tapi takkan la takde nak simpan utk diri sendiri. about 3 years we have been together tapi nape u choose on my bday jugak..i wish i didnt remember anything.. seriously, im sad.. gudnites u.

HAPPY BIRTHDAY TO ME..:)

minngu keempat bulan tujuh

saam semua sekali sekala..

minggu keempat bulan tujuh.minggu nie banyak jugak la setelah belog n fb dah lame tak update lah ape la segala bagai kan. nak kau ta bz, tak jugak..nak kata sibuk sangatsangat pon tak jugak lah..habis tu nak cakap macam mana lagi.. entry kali ni nak cakap tak puas hati, tak jugak.. nak cakap uas hati pon cam kurag. cuma tengah pening sikt..nape ade je yang asyik nak carik masalah dgn csf eh.

mungkn ade ke words yang keluar dari mulut ni ta menyenangkan hati sesetengah orang yang mendengar. ataupon kepala ini terlalu berfikiran negatif terhadap sesuatu. ataupun hati ini terlalu rase merindu..*sila muntah tang rindu tu na kalau sudi…


kadangkadang terfikir jugak ketidakselesaan terhadap orang lain yang kita pon tak tawu macam mane nak menghadap kan. sebabnye kite tak bole nak bace fikira orang lain. cuma, bila ada yang berkata dan berbisik kat kite tu, abai kan. semua tu godaan hidup untuk mase kat dunie ni.. anggap tu semua cabaran hidup zaman sekarang.

boleh ke kite cakap dah bosan hidup ni? tapi dah sedia ke untu mati? dulu rase macam nape nak kene cakap pasal keburukan orang lain. rase mcam tak suke sangat. tapi bila orang buad bende tu, terase acam kalau dia boleh kenapa aku tak bole..cuma, apakah ayat nie nampak macam pendendam sangat. tapi sampai bila nak biarkan orang lain pijak kepala kan. tapi entahla.. kalau kite balas hempedu kat pemberi hempedu, apaka kita akan dapat gula? tak jugak kan.

“kalau kite pupuk diri berdendam itu  hanya akan buat kita sakit hati”


notakaki: tak perlu untuk csf nak benci sapesape atau dendam kat sapesape sebab hal tu akan buad csf sakit      hati..lebi baik belajar dan belajar memaafkan.